Friday, 15 July 2011

OH YEAH!!!!!!!!!!

Seperti biase..saye amin ingin berkongsi setelah beberapa abad ta bukak blog...^^..

Semalam..15 julai 2011..Sir MO?@!#$!# panggil budak2 thinkquest..so kitowang sume pegi la dekat makmal ict SMKTTJ..cikgu cakap kat kitorang ade pembentangan fasal thinkquest pada 20 julai 2011..
tapi kitorang belom pasti agi sebab kitorang bukan mewakili sekolah kitorang tapi mewakili sekolah Sekolah Menengah Kebangsaan Jelai Felda..Sir ade ckp yang kitorg ta dpt wakil sekolah kitorang sbb da lambat..tapi takpelah..jadi cikgu suroh kitorg siap kan keje thinkquest kitorang..yeah!!! doakan kitorg berjaya...!!!!!!!!!

Sunday, 3 July 2011

Hi....^^..

aku ni tade la pandai benor edit blog ni..ok jom mule...seperti manusie biase..pagi mesti tido..tapi ari ni..aku bangun kol 6.00 a.m. pastu semayang dan tido semula...pastu bangun dalam pukol 11.00 a.m. . Selang beberape minit aku pon mandi..Selepas itu saya pergi melawat adik saya yang bersekolah di sekolah menengah sains rembau..ingat kan den nk buat thinkquest tapi ta reti..sebab tade kawan nak tolong..
Teringat den kat kawan di Jelai..dyeowg banyak tolong den..harap dapat jumpe dyeowg balek..
Tak banyak bende nak tulis dalam blog ni..almaklomla saye ni bukan nye pandai buat diari..^^..bye2..jumpe agi..


                                            ..^^.. harap dapat jumpe dyeowg lagi..

Wednesday, 29 June 2011

Hahahah..^^..naseb dpt bukak..dgn izin Allah..

SELASE: Tak sempat nak update blog semalam...Jadi hari ni nk update..Semalam hari selase, buat pertame kali nye bersekolah kat SMKJF..cikgu dye sume best..same best mcm skola TTJ..dan semalam jugak buat pertame kali nye..tido dekat makmal komputer..HAHAHAH..memang enjoy..lagi satu Cikgu noor haslin ajar kitorang pasal PBL (Project Base Learning)..dan kami pilih tajuk mengenai rokok..



RABU: Hari ni cuti so bangun je pagi terus pegi jogging dengan budak kelab bestari..jauh jugak jogging *(=.=) letih sebab da lme ta jogging...lepas abis jogging kitorang *(budak lelaki TTJ) pegi balek rumah tumpangan kitorang, mandi pastu tido..after that kitowang pegi semule dekat makmal komputer..buat keje PBL kitowg..^^...harap dapat siapkan...

Monday, 27 June 2011

1st time..

1st di Smk Jelai (felda) semue berjalan lancar tanpe sebarang masalah...semue orang mesra terutame cikgu Noor Haslin dan murid-murid kelab bestari..esok kami akan masok kelas dgn murid-murid kelab bestari..Semoge perjalanan kami selamat dan segala pembelajaran yang kami akan belajar di berkati Allah..^^..